Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zastanawiam sie czy kupic moha w wersji pc.. Ale nie wiem czy kupic koledzy mowią ze do bani itd. Grałem w bete i mnie sie podobało ale, jak sam zaczynam grać to mi sie szybko nudzi niestety;/.. Wiec kupic czy nie co byście zrobili na moim miejscu ??... Prosze o uzasadnienie wypowiedzi :P

+ i - gry itp

Czy wy kupujecie moha jak tak to dlaczego?

[/url]

eminem_sig_by_flatmate-d2yuy89.png

DAJ ------

22162261.jpg

Opublikowano

MoH Do bani ^^

Polecam oczywiście starą dobrą wersję MoH:AA

I do działu o Medal Of Honor - przecież tam jest mnóstwo tutów jak pobrać,

cały opis gier i misji...

Ale oczywiście opłaca się. . . Beta 2010 ma super grafikę no ale CD-Key trzeba mieć ..

Polecam gierkę

Opublikowano

Nie polecam gra na 3 dni moj kolega posiada 3 dni misje przeszedl i w grze pisze nawet ze tyle jest zcasu na misje jest okolo ich 10 gry nie polecam ale misje sa trudne jak chuj lepiej zainwestuj w CoD Black Oops albo w Modern Warfare 2

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

A ja Ci osobiście polecam kupić :> Sam już ja skończyłem i szczerze mówiąc kładzie mw2 na łopatki. Czekam jeszcze na Black OPS :> Ale myślę, że MoH w końcu odzyska "panowanie".

hm7gidhs2hjo.png

Opublikowano

Heh. Zadziwia mnie to forum ;)

Tę forum jest poświęcone zwłaszcza o chackach... jednak nie można rozsyłać nielegalnego oprogramowania. Hahahaha, niezła pompa ;)

Chcesz zobaczyć jakie zdjęcia wysyłają i przechowują na swoim snapchacie? Sprawdź na http://snapfotos.pl/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...